Dr. Szádeczky Anikó


Dr. Szádeczky Anikó vagyok.1996-ban végeztem Szegeden, a SZOTE Fogorvostudományi Karán summa cum laude eredménnyel.

A szegedi Fogászati- és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam és vettem részt a hallgatók oktatásában az 1999-ben megszerzett szakvizsgámig.1999 ősze óta élek és praktizálok Budapesten.

Szeretettel várom Kedves Betegeimet rendelőmben!

Read more: Dr. Szádeczky Anikó

Filozófiánk

Ígéretünk a minőség!

Bárhol járunk, bármit vásárolunk, mindannyian törekszünk minőségi termékek és szolgáltatások elérésére. Arra vágyunk, hogy ráfordított időnkért, pénzünkért jó minőségű, igényes szolgáltatást kapjunk, és arra, hogy a szolgáltató vállaljon felelőséget szakmai kompetenciájáért, döntéseiért és munkájáért....

Így van ez az egészségügyi szolgáltatások területén is.

Bátran vegye fel rendelőnkkel a kapcsolatot, keressen bennünket telefonon, mi pedig gondoskodunk arról, hogy Ön az elvárásának megfelelő, magas szintű ellátásban részesüljön. Felelős, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel (szájsebész, fogszabályzós szakorvos, radiológus szakasszisztens, dentálhigienikus, fogtechnikusok) dolgozom együtt, így biztosítom Önöknek az elvárt minőségű ellátást, és természetesen a vágyott új, csillogó mosolyt.

 

Vélemények

Betegeink írták:

Ismeretségünk Dr.Szádeczkyvel nagyon régi, 1985 óta tart. 1998 óta vagyok páciense. Szakmai felkészültségének, munkájának pontosságának, precizitásának köszönhetően azóta nincsenek problémáim az egyébként sok gondot okozó fogaimmal.

Read more: Vélemények